kevät

kevät

Kevät on ehdottomasti maagisin vuodenaika. Heräämisen taika on aistittavissa koko ajan ja kaikkialla. Ei tarvitse edes mennä ulos, riittää kun antaa auringon tulvia sisään.

Avaan ikkunan ja raikas ilma syöksyy sisälle, se on täynnä merta ja kukkia. Se tunkeutuu pölysiin nurkkiin ja yhtäkkiä sitä muistaa, että joka vuotinen ikkunoiden pesu on taas edessä - eikä haittaa. Lokkien huuto, jopa ärsyttävien hanhien karjunta hymyilyttää. Nurmikot on täynnä ihmeellisiä pieniä kukkia, ne ovat muukalaisia täällä pitkän talven jälkeen. Vihdoin paljaat nilkat ja farkkurotsi. Jätskialtaat ammottaa tyhjyyttä, lämpimät päivät taisivat yllättää. Ihmiset paistattelee puiston penkillä. Ja kun pitkän lenkin jälkeen tulee kotiin niin iho tuoksuu ensimmäistä kertaa niin pitkästä aikaa auringolle. 

Hengitän keuhkot täyteen kaikkea tätä ja tunnen, kuinka talven ja pimeyden paino lipsahtaa harteilta. Onpa kevyt olo. Nyt mä toivotan sut tervetulleeksi 2018. Tule sellaisena kuin olet.

 

xx Yulia

Unicorn cake

Unicorn cake

Bomba Nurmes

Bomba Nurmes